GEANNULEERD Workshop: dienblad decoreren

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het Coronavirus is de workshop dienblad decoreren op 16 november helaas geannuleerd.

Een leuke creatieve avond met bijvoorbeeld buurvrouw, zus(sen) of vriendin(nen)? Kom dan 16 november naar de workshop dienblad decoreren.

  • Kosten: € 17,50 p.p. (inclusief koffie of thee)
  • Tijd: 19.30-21.30 uur
  • Op anderhalve meter afstand

Activiteit

Je kiest van te voren een basisafbeelding dat je op je dienblad wilt en gaat dit tijdens de avond zelf op je dienblad maken. Daarnaast kan je het verder versieren (bijvoorbeeld met teksten of andere decoratie). Let op: er zijn slechts beperkte plaatsen beschikbaar i.v.m. corona maatregelen.

Kosten

De kosten zijn 17,50, dit is inclusief materialen (dienblad van +-60 bij 38 cm) en een kop koffie of thee. De workshop -op anderhalf meter- begint om half 8 en zal rond half 10 eindigen.

Opgeven?
1. Kies dan een van de afbeeldingen van de bijgevoegde foto (een eigen afbeelding kan ook op aanvraag). Zo kan de cursusleider zorgen dat de juiste afbeeldingen klaar liggen.
2. Geef je op via een email naar info@hartvanhollandscheveld.nl of stuur een appje naar: 06 – 29 300 093 en schrijf daarbij je e-mail/telefoonnummer, naam en welke afbeelding je wilt.