Arrangementen

Heb je iets te vieren? In het hart van Hollandscheveld bent je van HARTE Welkom om een verjaardag, jubileum of huwelijksfeest te vieren.  Voor zowel ‘s middags als ‘s avonds bieden wij verschillende arrangementen aan. Zo is er voor ieder wat wils voor een zorgeloze gezellig dagdeel. De zaal heeft een podium die bij het avond arrangement gebruikt mag worden. Daarnaast is er speelgoed beschikbaar voor de kinderen. Wij bieden de arrangementen aan voor groepen van minimaal 20 personen. De zaal is groot genoeg voor grote groepen, maar bij kleinere groepen schermen we een deel van de zaal af, zo blijft de zaal sfeervol en gezellig.

Buiten onze standaard arrangementen zijn er ook andere mogelijkheden om gebruik te maken van Het Hart van Hollandscheveld. Bijvoorbeeld het combineren van een activiteit met een van onze arrangementen. Denk hierbij aan een fietst tocht inclusief lunch, een escape room of creatieve workshop met high tea of lunch. Neem contact op voor de mogelijkheden van een arrangement op maat.

Avond arrangementen

Wij bieden u drie verschillende avondarrangementen aan. Met deze 4 uur durende arrangementen kunt u zorgeloos genieten van de gezellige avond met uw gezelschap.

Middag arrangementen

Wij bieden u twee verschillende middagarrangementen aan. Met deze 3 uur durende arrangementen kunt u zorgeloos genieten van de gezellige middag met uw gezelschap.

 

Geschikt voor grote en kleine groepen              Inclusief groot podium                Goede parkeergelegenheid            Onbeperkt drinken

 

Bij een avond arrangement mag gebruik worden gemaakt van een podium (en bijbehorend beamer, licht en geluid). Een avond arrangement duurt 4 uur en is standaard van 20.00 – 24.00 uur maar kan in overleg ook eerder of later beginnen.

U kunt ook nu gebruik maken van onze vergaderzalen. Hier kunt u op gepaste afstand vergaderen.Vraag naar de mogelijkheden
+ +