Activiteiten agenda

In hart het van Hollandscheveld vinden diverse activiteiten plaats. Er zijn activiteiten voor jongeren, ouderen maar ook activiteiten voor alle leeftijden. Op deze pagina staan de activiteiten die in de agenda staan.

Aanmelden voor een van onze activiteiten kan via onze Facebook pagina of door hier contact op te nemen.

 Zelf of samen met ons een activiteit organiseren? Of een ruimte nodig voor uw activiteit? Dat kan kijk bij Zaalverhuur of neem direct Contact opI

Aankomende activiteiten

17,50 p.p. inclusief koffie | 19.30-21.30 uur | op anderhalf meter afstand
 
Een leuke creatieve avond met bijvoorbeeld buurvrouw, zus(sen) of vriendin(nen)? Kom dan 16 november naar de workshop dienblad decoreren. Je kiest van te voren een basisafbeelding dat je op je dienblad wilt en gaat dit tijdens de avond zelf op je dienblad maken. Daarnaast kan je het verder versieren (bijvoorbeeld met teksten of andere decoratie). Let op: er zijn slechts beperkte plaatsen beschikbaar i.v.m. corona maatregelen.
 
Kosten
De kosten zijn 17,50, dit is inclusief materialen (dienblad van +-60 bij 38 cm) en een kop koffie of thee. De workshop -op anderhalf meter- begint om half 8 en zal rond half 10 eindigen.
 
Opgeven?
1. Kies dan een van de afbeeldingen van de bijgevoegde foto (een eigen afbeelding kan ook op aanvraag). Zo kan de cursusleider zorgen dat de juiste afbeeldingen klaar liggen.
2. Geef je op via een email naar info@hartvanhollandscheveld.nl of stuur een appje naar: 06 – 29 300 093 en schrijf daarbij je e-mail/telefoonnummer, naam en welke afbeelding je wilt.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Hou onze Facebookpagina in de gaten!

U kunt ook nu gebruik maken van onze vergaderzalen. Hier kunt u op gepaste afstand vergaderen.Vraag naar de mogelijkheden
+ +