Activiteiten agenda

In hart het van Hollandscheveld vinden diverse activiteiten plaats. Er zijn activiteiten voor jongeren, ouderen maar ook activiteiten voor alle leeftijden. Op deze pagina staan de activiteiten die in de agenda staan.

Aanmelden voor een van onze activiteiten kan via onze Facebook pagina of door hier contact op te nemen.

 Zelf of samen met ons een activiteit organiseren? Of een ruimte nodig voor uw activiteit? Dat kan kijk bij Zaalverhuur of neem direct Contact opI

Aankomende activiteiten

Toneelvereniging Plat op Pad brengt de voorstelling “Als de natuur zien gaank giet”. Een gezellig, hilarisch avondvullend programma.

De voorstelling start om: 20.00 uur en eindigt om 23.30 uur. De zaal is open vanaf 19.30.

Kaartjes zijn € 7,50. Reserveren kan via deze Facebook pagina, via het contactformulier op deze website of via whatsapp / bellen (06 – 29 300 093). De kaartjes zijn af te halen bij Fam. Doldersum aan de Riegshoogtendijk 46.

Op 1 april vindt om 20:00 een voorlichting over orgaandonatie plaats van Cor en Greet koopmans. Cor zal vertellen hoe een donorlever zijn leven redde en wat dat voor hem en zijn familie betekent. Verder krijgen bezoekers informatie over orgaandonatie en transplantatie en kunnen ze met al hun vragen bij   ervaringsdeskundigen Cor en Greet terecht.

 

Het Hart van Hollandscheveld doet ook mee aan de Ladies night met diverse activiteiten. Het programma wordt op een later moment bekend gemaakt.

Op 1 mei treed gezelligheidskoor de Pelikaan op in het Hart van Hollandscheveld voor mensen met (g)een beperking. Het beloofd een gezellige feestavond te worden! Entree is 2 euro p.p. De avond is van 19.30-22.00 uur maar de zaal is open vanaf 19.00.

Een leuke informatieve fietstocht langs oorlogsmonumenten en andere bijzondere plekken die wat over dit onderwerp ‘vertellen’. Meer informatie en het programma volgen.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Hou onze Facebookpagina in de gaten!